JUDAISM UNBOUND PODCAST


ONS 26. FEB, kl 20:30 / Judaism Unbound podcaster fra Bird on a Wire  / NIKOLAJ KUNSTHAL


TORS 27. FEB kl 19:15 / Judaism Unbound podcaster fra There Are No Lions in Tel Aviv / CINEMATEKET +
kl 20:45 / Stående Buffet & Haggadah-Do-It-Yourself med Daniel Libenson i ASTA BAR efter filmen.


SÆRARRANGEMENTER MED JUDAISM UNBOUND PODCAST

Den Amerikanske Ambassade har generøst støttet CJFF 2020 ved at give midler til at bringe repræsentanter fra den populære podcast Judaism Unbound fra Palo Alto i Californien.

Daniel Libenson har sammen med Lex Rosenberg over et par år udviklet en veritabel podcast-verden om jødisk identitet, kultur, judaisme mm. De berører, belyser, undersøger og spørger simpelthen til alt, hvad der rører sig i den globale jødiske verden.

Vi har opfordret Judaism Unbound til at se nærmere på Danmark og den eksisterende jødiske kultur. Det skal blive til et fælles dokument, som måske bliver til et manifest for fremtiden. Hvem er vi? Hvad vil vi? Hvad drømmer vi om? Og hvilken anledning er bedre end filmfestivalen, hvor halve, hele, kvarte og udefinerede jøder dukker op, fra nær og fjern for at sidde sammen der i biografmørket og tage for sig af de vidunderlige jødiske filmretter.

Og hvilken anledning er bedre end filmfestivalen, hvor halve, hele, kvarte og udefinerede jøder dukker op, fra nær og fjern for at sidde sammen der i biografmørket og tage for sig af de vidunderlige jødiske filmretter.

Du kan møde Judaism Unbound flere gange under festivalen men netop den 27. februar får du hele pakken: Dokumentarportræt af en dansker på eventyr ude i verden, stående buffet og event med podcasteren Daniel Libenson & Do-It-Yourself-Haggadah-workshop (pessachfortællingen).

judaismunbound.com

PROGRAM


26. februar podcaster Judaism Unbound fra Nikolaj Kunsthal sammen med visning af filmen Bird on a Wire, en del af filmvisninger/samtaler i GL STRAND til udstillingen Leonard Cohen: A Crack in Everything. Med Michael Rothstein og Rebecca Lilian.


27. februar podcaster Judaism Unbound i forbindelse med visningen af There Are No Lions in Tel Aviv i Cinemateket. Vi byder på Stående Buffet og Haggadah-Do-It-Yourself med Daniel Libenson efter filmen.

AFTENENS PROGRAM:

19.15: There Are No Lions in Tel Aviv vises med introduktion og publikumssamtale.
20.45: Stående Buffet i Asta Bar.
21.45: Talk v. podcaster Daniel Libenson & Do-It-Yourself-Haggadah-workshop (pessachfortællingen).
23.00: Tak for i aften.

Samlet billetpris: 250 kr. – kun køb, ingen reservation. NB: Der kan ikke købes billetter til programpunkterne individuelt.