Echo


LØR 22. FEB, Kl: 19:00 + Intro / CINEMATEKET
TORS 27. FEB, Kl 21:15 / CINEMATEKET


De har været gift i 15 år. Ella and Avner. Udadtil det perfekte par. Men ved et tilfælde finder Avner ud af, at hans kone er ham utro. I stedet for at konfrontere hende med sin opdagelse, begynder han at optage hendes telefonsamtaler. Han lytter til dem som en gal for at finde mening, hentydninger, afsløringer og ikke mindst årsager.

Echo er en medrivende, spændingsmættet og næsten gyseragtig film om det mest almindelige – parforholdet. Men den er også en både gribende og nødvendig skildring af det hverdagsliv og det rum, parforholdet befinder sig i: Balancerende mellem det individuelle menneskes vej og det mentale og fysiske fællesskab, som relationen består af. Avner troede, han vidste alt om den kvinde, han har delt 15 år med. Det ryster hans verden grundlæggende at opdage, at han ved meget lidt – og måske forstår endnu mindre.

Historien, der udspiller sig mellem disse to mennesker, er fintunet til fingerspidserne. Skuespil, lydarbejde og musik blev nomineret ved Israeli Film Academy Awards, og Echo er israelsk spillefilm på internationalt niveau.

Instruktør: Amikam Kovner, Assaf Snir
Sprog: Hebraisk med engelske undertekster
År og land: 2018, Israel
Genre: Spillefilm
Spillelængde: 98 min
Med: Yoram Toledano, Yael Abeccassis, Guri Alfi, Aliza Rosen, Ilanit Ben-Yaakov.


Arrangementer

Psykolog Tal Wietzman-Nave introducerer filmen Echo og vil efterfølgende udforske fænomenet utroskab i dialog med publikum.

Tal Wietzman-Nave er ph.d. og klinisk psykolog fra Haifa, Israel, men nu bor i Danmark med sin familie. Hun er praktiserende psykolog i København og interesserer sig særligt for kvinders følelsesliv i intime relationer. I sin forskning undersøger Tal kvinders evne og kapacitet til at opretholde og leve i kærlighedsrelationer og parforhold. Et af hendes særlige interessefelter er utroskab.

Arrangementet foregår på dansk, og talk-delen varer i alt 25 minutter.


Media

© Copyright - CJFF / Copenhagen Jewish Film Festival 2022.