Douze Points


LØR. 29. FEB, Kl: 21:45 / CINEMATEKET


Barndomsvennerne Rasoul og Tarik vokser op sammen i en forstad til Paris, hvor Tarik som 15-årig springer ud som homoseksuel.

Ti år senere har Tarik lagt sin muslimske baggrund bag sig og er blevet en stolt bøsse-sanger under navnet TJ. Hans store drøm er at repræsentere Frankrig i Eurovision Song Contest 2019, der skal afholdes i Tel Aviv. Rasoul er gået i en anden retning og har tilsluttet sig sin ekstremistiske far Abbas, som medlem af en ISIS-celle i Paris. Med Eurovision Song Contest i Israel øjner terrorgruppen en enestående mulighed for at iværksætte det mest storstilede terrorangreb nogensinde. Men hvordan kan de realisere deres hemmelige plan?

Uden at kende til forehavendet bliver TJ kontaktet af Abbas og Rasoul, der foregiver at ville hjælpe ham med at kvalificere sig til Eurovision. Den israelske efterretningstjeneste Mossad har dog fået nys om Abbas og Rasouls planer og har sendt deres dygtigste og mest erfarne agenter afsted for at stoppe Abbas og Rasoul og redde Eurovision Song Contest 2019.

Instruktør: Danny Sirkin
Sprog: Hebraisk med engelske undertekster
År og land: 2019, Israel
Genre: Spillefilm
Spillelængde: 90 min


Arrangementer

Bliver annonceret via vores hjemmeside: cjff.dk samt festivalens Facebook, Twitter og Instagram.


Media

© Copyright - CJFF / Copenhagen Jewish Film Festival 2023.