• Holding It In

Holding It In

SØN. 21.02. / kl 20:30 + Q&A


Filmens instruktører Chen Rotem og Omer Yefman har deres egen familie med tre fælles børn, men deres gode venner Vered og Yaon kan ikke få børn. De har måttet opgivet alle IVF forsøg og leder efter en rugemor. Chen bliver bidt af ideen. Hun synes det giver god mening at bære sine venners barn. Filmen Holding it In følger hele processen. Fra ideen opstår, over spændingen om, hvorvidt Vered og Yaons foster bliver til en graviditet i Chens livmoder og hele vejen igennem denne usædvanlige graviditet til fødslen. Det viser sig, at der er langt fra idé til virkelighed, og graviditeten sætter forholdet mellem Chen og Omer på en svær prøve. Og undervejs skal også Chen og Omers børn skal lære at forstå, at selvom deres mor er gravid, får de ikke en ny søskende.

Filmen er rørende, oplysende og åbenhjertig, og den udfordrer alle de fordomme, man eventuelt måtte have om rugemødre. Både om dem, der er tvunget til at bruge en rugemor og om dem, der vælger at være det.

Event


Q&A med instruktørerne
Mød instruktørerne Chen Rotem og Omer Yefman, der med denne dokumentar inviterer os indenfor i surrogatverdnen. Parret har rejst verden rundt med denne kontroversielle om at lægge krop til en anden kvindes barn.

Instruktører: Chen Rotem, Omer Yefman
Sprog: Hebraisk med engelske undertekster
År og land: 2020, Israel
Genre: Dokumentar
Spillelængde: 59 min.

Trailer


© Copyright - CJFF / Copenhagen Jewish Film Festival 2022.